Kérdésed van?

+3630-730-2906

A párbeszéd és kreativitás polgármesterjelöltje Szerencsen és Ondon

Civilként, politikailag függetlenként indulok a választáson!

Hiszek a pártok, oldalak nélküli valódi párbeszédben, a komoly és kemény munkában, a kreatív megoldásokban!  Fontosnak tartom az átláthatóságot, az egymás tiszteletét, a nyitottságot és az együttműködést! 

Légy az önkéntesünk

Együtt mindenre képesek vagyunk

jövőképünk és küldetésünk

A kihívások lehetőségekké alakítása

jövőkép

Olyan várost szeretnék, ahol a fiatalok jól érzik magukat, otthon érzik magukat, vannak lehetőségeik, és így nem akarnak elvándorolni innen. Ahol van hangjuk, és beleszólhatnak a város életébe.

Küldetés

Szeretnék olyan várost, ami az idősebb generációknak is biztonságot és kellő támogatást nyújt. Ahol a városvezetés hallgat az idősebbek véleményére és igényeire.

Küldetés

Meg kell találni azokat az eszközöket, amivel aktív támogatást lehet nyújtani a vállalkozóknak, legyen szó infrastrukturális fejlesztésekről, vagy akár hozzáférés biztosításáról a piachoz. Valamint keresni kell azokat a lehetőségeket, amelyek vonzzák az új vállalkozásokat, amik nem rontják a helyi kisvállalkozások esélyét!

Koncsol Tünde egy kedvesebb városért

„Mi magunk legyünk a változás, amit látni szeretnénk a világban!” Gandhi

Kedves Szerencsi és Ondi lakosok!

Örömmel mutatkozok be önöknek: Koncsol Tünde vagyok.
Szerencsen születtem, politológiai es jogi tanulmányokat folytattam, és nemzetközileg elismert fotográfus vagyok. Szakmámban elért óriási sikereimet a kitartásomnak, a kreativitásomnak és az elkötelezettségemnek köszönhetem. 

Erővel, bátorsággal, végtelen lelkesedéssel és tudással felvértezve indulok a helyi önkormányzati választáson mint politikailag független polgármesterjelölt, a helyi civilek szövetsége támogatásával.
Hiszek a pártok, oldalak, ideológiák nélküli valódi párbeszédben, a komoly és kemény munkában, a kreatív megoldásokban!
Azt gondolom, hogy a pártok által szétszabdalt, egymásnak uszított politika nem tud konstruktív megoldásokat kínálni, ami károsan érinti városunkat és lakóit. Éppen ezért fontosnak tartom az átláthatóságot, az egymás tiszteletét, a nyitottságot és az együttműködést.
Szeretném kamatoztatni tanulmányaimat, tapasztalataimat, és kapcsolataimat, hogy a város javát szolgálják.

Engem nem kötnek pártok, én nem vagyok sem jobboldali, sem baloldali, engem nem tudnak ilyen módon lekötelezni, vagy befolyásolni! Én civil vagyok! Civil, aki hisz a polgárok erejében, hiszen az elmúlt napok/hetek eseményei is megmutatták, van még civil kurázsi!

Kérem június 9-en szavaznának bizalmat nekem, nekünk a Helyi Civilek Szövetsége tagjainak, nekünk hétköznapi, de annál kitartóbb és kreatív embereknek! 

rendezvények

Csatlakozzon kampányunkhoz, amely megvilágítja az ösvényt egy erősebb közösség felé

Meghívlak egy csésze teára, és beszélgessünk egy kanapén ülve! Beszéljük meg a problémákat, tedd fel a kérdéseidet, mond el a véleményed!
Ez a Hallasd a hangod rendezvény!

Szerencsi Fürdő & Wellnessház előtt

Hallasd a hangod

Szerencs Cukorgyár Emlékpark

Hallasd a hangod

Várkert

Hallasd a hangod

Légy része a kampányomnak:

Segíts nekem

Kapcsolat

Copyright © 2024 TundeKoncsol. All Rights Reserved.